ПОЛОЖЕННЯ

ПРО ЧЛЕНСЬКІ ВНЕСКИ

у громадській організації «ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ЯПОНСЬКОГО СЬОТОКАН КАРАТЕ»

1. Загальні положення

1.1. Індивідуальні члени Громадської організації «ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ЯПОНСЬКОГО СЬОТОКАН КАРАТЕ» (далі-Федерація) сплачують членські внески.

1.2. Членські внески є одним із джерел формування майна Федерації. Членські внески є благодійною допомогою та надаються Федерації виключно для реалізації її статутної мети та завдань, реалізації проектів та програм, розвитку матеріально-технічної бази та утримання Статутних органів Федерації.

1.3. Види членських внесків: вступні внески, щорічні членські внески, цільові внески.

1.4. Вступний внесок – грошове перерахування, що сплачується  членом Федерації одноразово при прийнятті в члени Федерації в порядку та розмірах, визначених відповідно до цього Положення.

1.5. Щорічний  членський внесок – грошове перерахування, що сплачується  членом Федерації щорічно з наступного від року вступу в порядку та розмірах, визначених відповідно до цього Положення.

1.6. Цільовий внесок – грошове перерахування, що сплачується членами Федерації добровільно, у випадку необхідності за цільовим призначенням для фінансування конкретних програм:

1.7. Щорічні членські внески є обов’язковою умовою членства в Федерації.

2. Розмір внесків

2.1. Розмір всіх внесків затверджується рішенням Правління  вигляді добровільних цільових внесків.

2.3. Розмір цільового внеску для фінансування цільових програм визначається та затверджується Рішеням Правління Федерації на підставі пропозиції  Голови Правління в залежності від визначених (підтверджених кошторисом витрат) обсягів фінансування конкретних програм і ступені зацікавленості конкретних членів Федерації щодо реалізації цих програм.

2.4.  Цільовий внесок у грошовій формі перераховується безпосередньо на розрахунковий рахунок Федерації.

 

3. Порядок сплати внесків

3.1. Члени Федерації сплачують членські внески шляхом перерахування коштів у національній валюті України на розрахунковий рахунок за такими платіжними реквізитами:

Отримувач : Громадська організація «ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ЯПОНСЬКОГО СЬОТОКАН КАРАТЕ». Внески сплачуються у національній валюті України на рахунок Громадської організації «ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ЯПОНСЬКОГО СЬОТОКАН КАРАТЕ» Код ЄДРПОУ 38827421

Призначення платежу: вступний, щорічний, цільовий внесок за 20... рік від П.І.Б. без ПДВ.

3.2. При вступі до Федерації сплачується  вступний членський внесок. Наступні щорічні членські внески сплачуються до 01 березня  поточного року.

3.3. Для підтвердження сплати членського внеску члени Федерації надсилають копію платіжного доручення на перерахування внеску з відміткою установи банку або копії квитанції.

3.4. Членський внесок вважається сплаченим з моменту надходження коштів на  розрахунковий рахунок Федерації.

3.5. Облік сплати членських внесків здійснюють уповноважені на це особи Федерації (далі по тексту – відповідальний за облік внесків).

Відповідальний за облік внесків робить відмітку про сплату членського внеску в Журналі обліку сплати членських внесків.

Відповідальний за облік внесків перевіряє факт надходження коштів на розрахунковий рахунок Федерації і у разі виявлення будь-яких невідповідностей невідкладно виясняє причини та вживає термінові заходи для їх усунення.

Форма Журналу обліку сплати членських внесків розробляється та затверджується Правлінням Федерації, як додаток 2, форма 1 до даного Положення.

3.6. Член Федерації, який не сплачує членські внескі більше ніж 6 місяців чи не виконує протягом цього терміну взятих перед Федерацією зобов’язань, які прирівнюються до внесків, виключається з членів Федерації.

3.7. Члени Федерації можуть здійснювати додаткові платежі на її користь у вигляді добровільних внесків.

3.8. У разі добровільного виходу чи виключення з членів Федерації членські внески не підлягають поверненню та залишаються у розпорядженні Федерації.

3.9. Журнали обліку сплати членських внесків зберігаються Правлінням Федерації.

4. Порядок затвердження, оприлюднення, внесення змін та доповнень до цього Положення

4.1. Це Положення набуває чинності з моменту його затвердження Правлінням Федерації в порядку, передбаченому Статутом  Федерації.

4.2. Зміни та доповнення до цього Положення вносяться за Рішенням Правління Федерації, шляхом викладення даного Положення в новій редакції та оформлення додатків до даного Положення, які є його невід’ємною частиною.

 

4.3. Усі питання, не врегульовані Статутом Федерації, цим Положенням і внутрішніми документами Федерації, вирішуються відповідно до вимог чинного законодавства України.