Доджо-кун

Один! Прагнути досконалості характеру!

Один! Захищати шляхи правди!

Один! Виховання духу зусиль!

Один! Дотримуватися принципу етикету!

Один! Для захисту від нестримної хоробрості!

ШКОЛА КАРАТЕ

Те, що сьогодні здається неможливим, одного разу стане твоєю розминкою!

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА

Школа з бойового мистецтва карате, чудово підходить для рухливих і активних діток. Тим паче, що каратист не лише вміє за себе постояти, в разі чого, а й завжди залишається спокійним і виваженим. Як раз ці якості і потрібно прищеплювати із самого дитинства.

Під час занять діти також отримають навички, що будуть корисні їм для самозахисту, у загрозливій ситуації.

Ми виховуємо самодисципліну, витривалість, спритність, силу, дух здорового суперництва.

Комфортна зала, оснащена всім необхідним обладнанням для занять, та досвідчені тренери забезпечують безпеку та ефективність тренувань.

МЕТА І ЗАВДАННЯ

Головною метою є: сприяння розвитку дітей та молоді до систематичних занять з карате; підвищення рівня функціональних можливостей; досягнення високих результатів; оволодіння раціональною технікою й тактикою; підготовки спортсменів високої кваліфікації; придбання теоретичних знань; виховання морально-вольових якостей.

Головною завданням є: систематично відвідувати тренування, згідно з чинним розпорядку; виконання контрольних нормативів з підвищення учбово-тренувальних якостей; активно брати участь в спортивних заходах, учбових семінарах, іспитах і сприяти досягненню цілей завдань Федерації.

ТРЕНУВАННЯ

Це спеціалізований процес, який ґрунтується на використання фізичних вправ з метою розвитку та удосконалення здібностей, що зумовлюють готовність спортсменів до здобуття найвищих показників з бойового мистецтва.

Тренування у групі початкової підготовки є ознайомчим і безкоштовним, за розкладом занять гуртка.

Заняття у групі базової, спеціально-базової та підготовки вищих досягнень є тільки для Індивідуальних членів Відокремленого підрозділу «Всеукраїнської Федерації Японського Сьотокан Карате» далі - Підрозділ

Група початкової підготовки

Відбір

1. Мета відбору: виявлення здібних учнів і попередній відбір; виховання зацікавленості до занять карате, працьовитості й дисциплінованості; всебічна фізична підготовка та оволодіння засадами техніки карате; розвинення рухових якостей, гнучкості, координації, загальної витривалості, функціональних можливостей серцево-судинної та дихальної систем.

2. Випробувальний термін тренувань, у яких проявляють себе в якості морального, культурного, естетичного і фізичного рівня, активно беруть участь у контрольних нормативів із загальної та спеціальної фізичної підготовки для групи початківців 1-го року навчання.

3. Новачкам надається можливість відвідати тренування в будь-який спортивній формі, босоніж, через місяць допускаються до занять тільки в спеціальній формі (кімоно).

4. Початківці, які пройшли випробувальний термін тренувань, виконали контрольні нормативи із загальної та спеціальної фізичної підготовки мають право стати Індивідуальними членами Підрозділу.

5. У разі прийняття позитивного рішення із зазначеного питання, слід уважно ознайомитися та визнати Правила вступу.